1. Anasayfa
  2. CS:GO

Heyecan Dolu Maçın Galibi Astralis

Heyecan Dolu Maçın Galibi Astralis
0

Merhaba sevgili okurlar. Bu yazımızın içeriği başlıkta okuduğunuz gibi heyecanlı bir maça sahne oldu. Esl Rio majör öncesinde Upper Bracket finaline kalan iki takım olmayı başaran Astralis ve Faze Clan bugün karşı karşıya geldi ve kazanan taraf Astralis oldu. Bu sayede Astralis, minörde büyük finale yükselen taraf oldu.

Best of 3 formatında gerçekleşen seride ilk harita Faze Clan takımının seçtiği Dust 2 oldu. Haritada ilk yarıyı Astralis, 8-7 geride kapatsa da ikinci yarıda CT tarafındaki muhteşem oyunuyla maçı 16-12 gibi net bir skorla kazandı ve seride 1-0 öne geçti.

İkinci harita ise Astralis takımının seçtiği Inferno haritasıydı. Belki de Astralis’in en sevdiği map olan Inferno’da Astralis, ilk yarıyı 10-5 gibi net bir skorla kapattı. İkinci devrede de kontrolü elinden bırakmadı ve haritayı 16-7 kazanarak seride durumu 2-0‘a getirdi.

dupreeh
Dupreeh ve Device, galibiyetin gelmesinde büyük pay sahibi oldular.

Astralis karşısında mağlup olan Faze Clan, Rio Majör’ünde yerini alabilmek için öncelikle, Lower Bracket finalinde, G2 ile karşılaşacak. Büyük finale çıkan Astralis, Faze Clan ve G2 maçının galibi ile karşılaşacak.

Ek olarak büyük finale çıkmayı başaran Astralis, best of 5 formatında gerçekleşecek olan büyük finalde seride 1-0 önde başlama gibi büyük bir avantajı elde etmiş oldu.

Merak edenler için tüm istatistikleri alta bırakıyorum.

2020 05 16 01 07 59

Espor ile yakından ilgilenen,oyun oynamayı çok seven bir gamer.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments