1. Anasayfa
  2. Espor

G2 Esports, Astralis’in Final Maçındaki Rakibi Oldu

G2 Esports, Astralis’in Final Maçındaki Rakibi Oldu
2

Evet arkadaşlar herkese merhaba. Dünkü yazımızda bahsettiğimiz gibi bu akşam G2 ve Faze Clan, büyük finale çıkmak için karşılaştı ve G2, Faze Clan’ı 2-1’lik skorla yenerek büyük finale çıkmaya hak kazanan taraf oldu.

3 harita üzerinden gerçekleşen seride, İlk harita G2 takımının seçtiği Dust 2 haritası oldu.İlk yarıyı 9-6 önde kapatan Faze Clan, ikinci yarıda da önde olmanın verdiği avantajı kullanarak maçı 16-11 kazanarak seride 1-0 öne geçmeyi başardı.

Kendi seçtiği haritada mağlup olan G2 için önümüzde harita ”ya tamam ya devam” niteliğindeydi. İkinci harıta ise, Faze Clan‘ın seçtiği Mirage haritasıydı. İlk yarıyı 9-6’lık skorla önde kapatan taraf G2 oldu. İkinci yarıda Faze Clan ikinci yarıda oyuna ortak olmaya çalışsa da buna izin vermeyen G2, maçı 16-10 kazanarak durumu 1-1‘e getirmeyi başardı.

Yasaklamalar ve seçimlerin ardından sona kalan harita Nuke haritası oldu. Haritaya ilk 4 raundu kazanarak başlayan G2, ilk yarıyı 8-7 önde kapatmayı başardı. İkinci yarıya da ilk 3 raundu çok etkili başlayan G2,Nuke haritasında Faze Clan‘ı 16-11’lik skorla yenerek seriyi 2-1 kazanmayı başardı ve büyük finalde Astralis‘in rakibi oldu.

RaSv QSq6oGHkRuzZkWZHg
G2 takımından nexa,toplam aldığı 75 kill ile takımının finale çıkmasında büyük bir pay sahibi oldu.

Tüm istatistikleri alta bırakıyorum. Astralis-G2 finalini yarın akşam Türkiye saati ile 21.00’da canlı olarak izleyebilirsiniz. İyi geceler

2020 05 17 00 52 27

Espor ile yakından ilgilenen,oyun oynamayı çok seven bir gamer.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
3 yıl önce

Mouza noldu