1. Anasayfa
  2. VALORANT

FTW Summer Showdown Ignition Series Etkinliği Başlıyor

FTW Summer Showdown  Ignition Series Etkinliği Başlıyor
0

Nerd Street Gamers‘ın ev sahipliğini yaptığı, tamamı kadınların davet edildiği bir turnuva olan FTW Summer Showdown(ForTheWomen) bir Ignition Series etkinliği düzenlendi. Ek olarak, etkinliğin 50.000 ABD Doları tutarında bir ödül havuzu var. Riot, ek 40.000 dolarlık destek sağladıklarını söyledi.

FTW Summer Showdown turnuvası muhtemelen daha önce Pop Flash‘dan sonra düzenlenen bu etkinlik Kuzey Amerika’daki en son Ignition Series etkinliği olacak.Turnuva şimdi Nerd Street Gamers‘ın ev sahipliği yaptığı ikinci Ignition Series etkinliği olacak, ilki Haziran ayında Team SoloMid tarafından kazanılan T1 x NSG Showdown. Bu turnuva da ayrıca 50.000 $ ödül havuzuna da sahipti.

https://esporgazetesi.com/neden-kimse-viper-oynamayi-tercih-etmiyor/
Viper

Turnuva Cuma günü altı takımdan oluşan iki grubun bir dizi Bo1 maçında yarışacağı bir grup aşamasıyla başlayacak. Her gruptan ilk dördü, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak tek eleme Bo3 playofflarına yükselecek.

Turnuvada MAJKL, Dignitas Female, Silhouette ve GX3 gibi birden fazla önemli kadro yer alacak.

MAJKL, CLG’nin ev sahipliği yaptığı turnuvalarda birden fazla ilk sekizde bitirme ve bir Esports Arena turnuvasında ilk dörde bir bitirme dahil olmak üzere Valorant turnuvalarında yüksek sıralamalar kazandı. Oyunun beta aşamasında Valhalla Invitational‘da yarışan Dignitas Female, çoğunlukla Dignitas’ın tamamı kadınlardan oluşan CS: GO listesinden oluşuyor. Silhouette kadrosu ayrıca bir dizi 2. kademe turnuvada oynadı.

Yarışma bu Cuma Bo1 grup aşaması ve bir Bo3 çeyrek final maçı ile başlıyor. Maçları twitch kanallarından izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments