1. Anasayfa
  2. Fortnite

Fortnite v14.30 Güncellemesi

Fortnite v14.30 Güncellemesi
0

Fortnite V14.30 güncellemesi nihayet geldi. Bölüm 2, Sezon 4 için yayınlandı ve Epic Games’in en son yama notlarına dahil etmediği bazı gizli değişiklikler getirdi.

Fortnite’ın süper kahraman temalı 4. Sezonu, yakında çıkacak olan Marvel Knockout Süper Serisinin bir parçası olarak Daredevil gibi daha fazla karakterin yakında oyunda yayınlanacağı yeni içerikler sunmaya devam ediyor .

Bununla birlikte, Epic, Combat shotgun için küçük güçlendirmeler gibi başka ince ayarların olduğunu açıklasa da; son yama notlarında açıklanmayan birkaç gizli değişiklik vardı. İşte bilmeniz gereken her şey.

epic games fortnite
Galactus’un 4. sezonun oyun içi etkinliğinde büyük bir rol oynaması bekleniyor.

Galactus, Fortnite haritasına eklendi

Sezon 4‘te Fortnite‘a birçok Marvel kahramanı eklenmiş olsa da; Nexus War etkinliğinin öncesinde Galactus’un battle royale’de kötü adam olarak görüneceği de ortaya çıktı.

Bazı kartal gözlü Fortnite hayranları, v14.30 yamasından sonra şimdi görülebilen tuhaf bir kırmızı nokta ile haritanın silüetinde bir değişiklik keşfettikten sonra nihayet Fortnite haritasına eklenmiş gibi görünüyor .

Fortnite sızıntısı iFireMonkey , gökyüzündeki “uzak nesnenin” Galactus olduğunu ve Avengers; Marvel karakterleriyle yaptığı hesaplaşmadan önce Fortnite adasına gittiğini açıkladı.

fortnite guncelleme
Galactus artık Fortnite silüetinde görülebilir.

Yeni Kara Panter Efsanevi Yeteneği

Fortnite’ın 4. Sezonu ayrıca oyuncuların oyun içinde donatabilecekleri yeni Eşsiz Yeteneklerin tanıtımını gördü ve en son güncelleme 13 Ekim’de “Kinetik Zırh” adlı bir Kara Panter yeteneği ekledi.

Yeni güç, popüler Marvel filmlerindeki karakterin kostümüne benzer şekilde çalışır ve oyuncuların etkinleştirildikten sonra daha fazla hasar almasına; daha hızlı koşmasına ve hatta yakındaki rakiplere ve yapılara hasar vermesine olanak tanır.

Fortnite YouTuber SypherPK, Black Panther’s Kinetic Armor oyununu paylaştı. Fortnite haritasında farklı ilgi noktalarına dağılmış Stark Industries Supply Drones’da bulunabileceğini ortaya çıkardı.

Fortnite Holly Hedges harita değişiklikleri

Fortnite’ın son yama notlarında bahsedilmeyen bazı gizli harita değişiklikleri de vardı ve v14.30 güncellemesi Holly Hedges POI’nin yakınındaki Superstore’da ince ayarlar gördü.

Önümüzdeki haftalarda Fortnite’a gelmesi beklenen Cadılar Bayramı temalı bazı değişikliklerle Epic Games, simgesel yapıyı yeniden dekore etti ve burayı “Hey Boo Megastore” olarak yeniden adlandırdı.

Bu, şimdiye kadarki ilk Cadılar Bayramı temelli değişikliklerden biri olsa da, yaklaşan Fortnitemares Cadılar Bayramı etkinliğinin önünde büyük olasılıkla daha fazlası olacak.

fortnite v1430

Destansı, Midas’ın Fortnite’a dönüşünü taklit ediyor

Midas, Fortnite Chapter 2’deki en büyük karakterlerden biri oldu, ancak Sezon 2’nin oyun içi etkinliğinde dünyayı sallama girişiminden sonra, battle royale’den tamamen kayboldu.

En son Sezon 3 fragmanında bir köpekbalığı tarafından yenilirken görülürken, gizemli karakterin yaklaşan Cadılar Bayramı etkinliğinde geri dönüşü için ayarlanmış gibi görünüyor ve altın sandalyesi şimdi The Authority POI’de görünüyor.

Bunlar, Fortnite’ın 14.30 yamasından sonra şimdiye kadar bulunan gizli değişikliklerin tümü, ancak henüz erken olduğu için sizi yeni keşiflerle güncelleyeceğimizden emin olacağız.

https://esporgazetesi.com/valorant-sunucu-secimi/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments