1. Anasayfa
  2. FIFA

FİFA 21’in Ultimate Team Fragmanı Yayında

FİFA 21’in Ultimate Team Fragmanı Yayında
0

EA Sports, resmi gameplay fragmanının ardından 10 Ağustos Pazartesi günü biz oyun severlere FİFA 21’in Ultimate Team fragmanını resmi Youtube hesabından yayınladı.

FİFA 21, 6 Ekim 2020 günü playstation 4 ve Xbox One için piyasaya sunulacak, Playstation 5, Xbox Series X konsollarına uyumlu FİFA 21’in ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Fragmanda bariz değişiklikler gözümüze çarpsada hala oyun hakkında tam olarak bilgi sahibi değiliz. Gelin, oyuna eklenen yeniliklere hep birlikte göz gezdirelim!

Ultimate Team Fut CO-OP, Stadyum Ve Yeni İkon Kartları

Ekran Resmi 2020 08 10 15.43.09

Ultimate Team moduna, arkadaşlarınız ile ortak maçlar yapabileceğiniz FUT CO-OP adında bir yenilik geliyor. Arkadaşlarınız ile ortak görevler yapıp ödül kazanacağınız bu mod sadece Squad battles ve Division rivals gibi maç seçeneklerinde etkin halde olacak. Ultimate Team menüsünün içinde bulunacak olan FUT CO-OP yeniliği, FİFA’ya bambaşka bir seviye atlatacak gibi duruyor. Gerçekten sabırsızlanmamak elde değil.

Ekran Resmi 2020 08 10 16.03.05

Gelen yeniliklerden bir diğeride; Stadyum. Artık oyun severler stadyumlarını kendi isteklerine göre kişiselleştirebilecekler. Özel koreografiler, aksesuarlar, taraftar sesleri, ışıklandırmalar gibi eklentiler ile oyunu zenginleştirmeyi unutmamış EA. Artık kadro kondisyonu oyundan tamamen kaldırıldı. Oyuncuların, artık takımlarına kondisyon ekleme gibi bir derdi olmayacak. Oyunun rekabetini arttıracak yönde bir yenilik olmuş kanımca. Her oyuncu eşit şartlarda maça çıkıp, eşit şartlarda maçı tamamlayacak.

EfEYimDX0AApsit

Oyuna eklenecek olan bir diğer yenilik ise yeni ikon kartları. Bildiğiniz üzere FİFA her sene geçmişte forma giymiş efsane futbolcuların kartlarını oyuna eklemeyi unutmuyor. Bu sene oyunda 100’den fazla ikon kartı bulunacak bu sebep ile oyuncuların paketlerden ikon kartı çıkarma şansı geçtiğimiz senelere göre artacak. Philip Lahm, Eric Cantona, Ashley Cole gibi oyuncuları bu sene oyunda göreceğimiz için sabırsızlanıyorum!

[qsm quiz=5]

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments