1. Anasayfa
  2. Espor

Fenerbahçe SK İlk Mobil Oyununu Yayınladı

Fenerbahçe SK İlk Mobil Oyununu Yayınladı
Fenerbahçe
0

Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden olan Fenerbahçe Sk dijital platformlardaki yatırımlarını sürdürüyor. Sosyal medyaya yönelik yatırımların ardından kulübün, çıkarmayı planladığı beş mobil oyundan ilki olan Fubo Rolls resmen yayınlandı.

Fenerbahçe Sk ‘nin taraftar uygulaması olan Mohikan’ın geçtiğimiz haftalardaki lansmanı sırasında Ali Koç, tüm spor kulüplerinin yepyeni gelir kaynakları yaratması gerektiğini söyleyerek mobil platformlar için beş adet oyunu kullanıma çıkaracaklarını açıklamıştı. Kullanıma çıkacak olan beş oyundan ilki olan Fubo Rolls, AppStore’daki yerini aldı.

Önerilen İçerik: fabFabulous Espor Sektöründen Ne kadar Kazandı?

Hi Games ve MooMoo tarafından tasarlanan Fubo Rolls, sadece Fenerbahçe taraftarlarına değil tüm kitlelere hitap eden bir oyun olarak yayınlandı. Fubo Rolls’te oyuncular, kanarya şeklindeki karakteri yönlendirerek toplarını rakiplerinin üzerinden yuvarlayarak galibiyete ulaşmaya çalışacak ve aynı zamanda tuzakları aktif ederek bonus kazanabilecekler. Rakiplerin üzerinde ise sarı-kırmızı, bordo-mavi, siyah-beyaz formalar mevcut.

Şuanlık sadece AppStore üzerinden erişime açık olan oyunun, yakında Google Play Store’a da gelmesi planlanıyor. Yaklaşık 200Mb indirme boyutuna sahip olan Fubo Rolls, iOS 10.0 ve üzeri bir işletim sistemine sahip herhangi bir cihazdan oynanabilir olacak. 4+ yaş sınırına sahip olan oyun İngilizce dil desteğine de sahip. Oyun içi reklamlar sayesinde kulubünüze destek sağlayabilirsiniz. 18,99 TL gibi bir ücret ödeyerek oyun içi reklamları kapatabilirsiniz.

Oyunun indirme linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments