1. Anasayfa
  2. CS:GO

FaZe Clan’dan Bir Ayrılık Daha Gerçekleşti

FaZe Clan’dan Bir Ayrılık Daha Gerçekleşti
0

Bugün (28 Ekim) Niko’nun G2 Esports takımına geçtiğini duyurmasıyla beraber bir başka ayrılık haberi de FaZe Clan takım koçu Janko “YNk” Paunović’den geldi.
Yaklaşık olarak 2 senedir FaZe Clan takımında koçluk rolünü üstlenen 28 yaşındaki tecrübeli isim twitter üzerinde paylaştığı tweet ile beraber bir süreliğine koçluk yapmak istemediğini belirtti.

YNk’nin FaZe Clan’dan ayrıldığını duyurduğu tweet.

Bugün FaZe Clan’ın koçluğu görevinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bir süredir takım, oyun içinde ve dışında bazı yinelenen sorunlar ile mücadele ediyor. Ben ise bu konuda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışsam da ne yazık ki pek başarılı olamadım.

Bu nedenle takımın başarılar elde edebilmesinin en iyi yolu takımdan ayrılmam. Ayrıca NiKo’nun da G2 Esports’a gitmesiyle beraber organizasyonun yeni bir koça ve IGL’e (Oyun İçi Kaptan) fırsat vermesinin takım adına daha iyi olacağını düşünüyorum.

Verdikleri fırsatlar için FaZe takımına, tüm çalışanlarına, takımda yer alan oyunculara ve tabii ki desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Oyuna, koçluğa olan sevgim devam ediyor olsa da yıl sonuna kadar koçluk serüvenine mola vermek istiyorum. Ayrıca 2021’in bana neler getireceğini görmek istiyorum.

Janko “YNk” Paunović

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments