1. Anasayfa
  2. Diğer

Fall Guys Güncellemesi Geldi

Fall Guys Güncellemesi Geldi
0

Güvenilir atımıza atlayıp Fall Guys: Ultimate Knockout Season 2‘ye doğru dörtnala giderken Mediatonic birinci sezonundan daha fazlasının geleceğini kanıtladı. Bazılarımız Orta Çağ temalı Sezon 2‘ye ileriye bakarken, geliştiriciler şimdiye kadarki en büyük güncellemelerini aldatıcı bir revizyon ve Big Yeetus’un heyecanlı ilavesi ile gösterdi.

Çıktığı günden beri Fall Guys‘ın hile yapanlarla mücadeleye ayak uyduramadığına dair şikayetler var. Haritalarda hata yapan oyunculardan gerçek rakipleri sahanın dışına fırlatmaya kadar, taç yolunda hile yapabilen çok fazla kişi var.

Mediatonic‘in Fortnite ile aynı anti-hile sistemini kuracağına dair haberler bizi tam olarak güven vermesede, geliştiriciler oyun ilerledikçe hile konusunda sıfır toleranslı bir duruş olacağına söz verdiler. Bugün, Fall Guys’ın yeni güncellemesi, en büyük sorunlarından birini çözmek için ilk adımlarını attı.

Fall Guys‘ın bu yeni güncellemesi şimdiye kadarki en büyük güncelleme olsa bile, Sezon 2’nin çıkış tarihi değil. Eleştirmenler Fall Guys gibi bir oyunun nasıl hit olarak kalabileceğini sorgularken Mediatonic, Gamescom sunumu ile onları şaşırttı. Sezon 1, 6 Ekim’de sona erecek ve oyuncular, Sezon 2′nin de aynı gün çıkacağını umuyor.

Kaynak; GGRecon

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments