1. Anasayfa
  2. Diğer

Söylentiye Göre Epic Games 3 Büyük Oyunu Daha Ücretsiz Yapacak

Söylentiye Göre Epic Games 3 Büyük Oyunu Daha Ücretsiz Yapacak
0

Webtekno’nun aktardığı iddiaya göre Epic Games, önümüzdeki haftalarda sunacağı ücretsiz oyunlarla en az GTA 5 kadar ses getirmeyi planlıyor. Koronavirüs pandemesi dolayısıyla bir çok insan evlerinde. oyun sektörü son yılların en hareketli zamanlarını geçiriyor.Bu fırsatı değerlendiren oyun platformu olan Epic Games geçtiğimiz günlerde bütün oyunculara açık olacak şekilde GTA 5’i ücretsiz olarak sunması, gündemin bir numaralı konusu olmuş durumda.

Epic Games‘in GTA 5’i ücretsiz olarak sunması öylesine büyük bir ses getirdi ki, Epic sunucuları bu yoğun ilgiye dayanamadı ve bir süre platforma ulaşılamadı.

Bazı söylentilere göre Epic Games’in ücretsiz büyük oyun kampanyası GTA 5 ile sınırlı kalmayacak. İddialara göre platform, ilerleyen haftalarda da dünya genelinde popüler olan oyunları ücretsiz olarak sunmaya devam edecek.

Reddit’te ortaya atılan bir iddiaya göre Epic Games, önümüzdeki hafta Civilization VI, sonraki hafta Borderlands: The Handsome Collection ve bir sonraki hafta da ARK Survival Evolved‘ı ücretsiz olarak sunacak.

İddia Edilen Oyunların Ücretsiz Olma Tarihleri;

  • Civilization VI – 21 Mayıs
  • Borderlands: The Handsome Collection – 28 Mayıs
  • Ark Survival Evolved – 4 Haziran

Reddit’te yer alan bu iddiaların tabii ki kesin bir bilgiye dayandığını söyleyemeyiz fakat GTA 5′in Epic üzerinden ücretsiz verileceği yine bir iddia üzerinden ortaya çıkmıştır.

Epic Games, GTA V İndirirken Hata Alan Oyuncular İçin Duyuru Yayınladı

gta v 1 940x470 1

 Epic bir duyuru yayınlayarak “Şu anda Epic Games Store’da yüksek trafik yaşıyoruz. Bazı kullanıcıların yavaş yüklenme süresi, 500 hatası veya Launcher çökmesi yaşadığının farkındayız ve aktif olarak yetişmeye çalışıyoruz. Yapabildiğimiz anda bir güncelleme sunacağız” dedi.

GTA V’in ücretsiz verilmesi fikrine henüz yeni yeni alışılsa da oyunun 21 Mayıs tarihine kadar platform üzerinden indirilebilir olduğunu tekrarlayalım

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments