1. Anasayfa
  2. Diğer

Darkest Dungeon Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Darkest Dungeon Epic Games’te Ücretsiz Oldu
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Darkest Dungeon. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 39.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Darkest Dungeon Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Darkest Dungeon25 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen Darkest Dungeon, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar Darkest Dungeon‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

Darkest Dungeon nasıl bir oyun?

Darkest Dungeon, içerisinde bulunan zindanları keşfetmek ve yaratıklarla savaşırken rol yapma yeteneğini gösterme içerikli bir oyundur. Oyunun içerisinde en şaşırtıcı olarak görülen oynadığınız kahramanın stres seviyesinin olması. Bu stres seviyesini sürekli stabil durumda tutmanız gerekiyor. Anlayacağınız üzere oyun, stres’e karşı verilen büyük bir savaştır.

Ayrıca oyun, kahramanınızı bir dine mensup edebilme veya dinsiz yapabilme olanağı da sunuyor. Oyun içerisinde kiliseye gitme, kiliseye uygun hareket etme gibi seçenekler varken içki içme, eğlencelere katılma, ilişkilere girme gibi seçenekler de yok değil. Kısacası oyun role play için gereken çoğu içeriği bizlere sunuyor.

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler?

Steam Kullanıcısı Beyaz’ın oyun hakkındaki yorumu:

Bin bir zorlukla bir takım kurup oyun içinde saçma sapan bir kaç olayla beraber takımınızın delirmesini izlemekten zevk alıyorsanız tam size göre bir oyun.

Steam Kullanıcısı sdyok’un oyun hakkındaki yorumu:

turn based oyun ne amına koyim diyip aralıksız 60 saat gömdüm çok güzel oyun

Steam Kullanıcısı NyxNight’in oyun hakkındaki yorumu:

Sıra tabanlı strateji olarak çok başarılı bir oyun ,aynı zamanda sanat yönetimi ve atmosferi 2D bir oyun olmasına rağmen başarılı

Darkest Dungeon Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimumÖnerilen
İşletim Sistemi:  Windows XPWindows 7+
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz, AMD FX 8120 @ 3.1 GHz Intel i7 920 @ 2.7 GHz, AMD Phenom II 945 @ 3.0 GHz
Bellek:2 GB RAM4 GB RAM
Disk Alanı:2 GB kullanılabilir alan2 GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı:Open GL 3.2+ CompliantOpen GL 3.2+ Compliant
İlave Notlar:1080p, 16:9 önerilir1080p, 16:9 önerilir
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments