1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO’daki En İyi 10 Awp Oyuncusu

CS:GO’daki En İyi 10 Awp Oyuncusu
0

Awp oyuncularının aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok seçenek var. Ancak, zirveye çıkan yalnızca birkaç kişi olabilir.

https://esporgazetesi.com/hltv-tum-zamanlarin-en-iyi-oyuncular-siralamasi/

Bu sıralamada, HLTV derecelendirmesi oynanıştaki tek faktör olarak baz alınmamıştır. Mesleki geçmişin yanı sıra, potansiyel ve istisnai başarılar da sayılmış ve değerlendirilmiştir.

1. s1mple

İstediğinizi söyleyebilirsiniz ancak s1mple halen daha hakkıyla birinci sıradaki yerini koruyor. Şüphesiz o, zamanın en tanınmış CS:GO oyuncularından birisidir. Ve hala Natus Vincere bünyesinde dört yıldır yaptığı gibi CS:GO sahnesini olağanüstü performansıyla sallamaktadır. AWP konusunda çılgın bir yeteneğe sahip ve bunun en iyi göstergesi muhtemelen aşağıdaki klip.

2. ZywOo

Belki de bu noktada “s1mple“ı geçme olasılığı en yüksek kişidir. Bu ikili her zaman birbirleriyle savaş halindeler. Ancak karşılıklı olarak saygıyı asla birbirlerinden esirgememektedirler; s1mple bile son zamanlarda en iyi Awp oyuncusu olarak ZywOo’yu gösterdi. Fransız Vitality oyuncusu, HLTV 2020 ‘nin En İyi 20 Oyuncusu arasında hak ettiği 1 numaralı sırayı aldı. Onun başarabileceği şeyleri gördüğünüzde, büyük riskler aldığında ama yine de başarılı olduğunu gördüğünüzde; onu HLTV sıralamasında 1. sırada görmek kesinlikle mantıklı geliyor.

3. dev1ce

Dünyanın en iyi kadrolarından birisi olan Astralis ve kadrosundaki hiç şüphesiz gözden kaçırılmayacak bir oyuncu olan dev1ce. Her zaman en gösterişli oyunlarını ortaya çıkaramayabilir. Ancak genel olarak tüm gözleri üstüne toplamayı başaran bir performans sergiliyor desek yanlış olmaz. Açıkçası buraya hangisini koymalıyım diye uzun süre düşündürten ace performanslarının ne kadar temiz ve hesaplanmış bir şekilde yapıldığına bakın !

Konumuz Awp performansıyla ilgili olsa da bu klibi de buraya bırakmazsak Danimarkalı yıldıza büyük ayıp etmiş oluruz.

4. kennyS

Bu listede efsanevi bir Awp oyuncusu olan ve kendi tarzında benzersiz olan bir başka Fransız oyuncu; şu anda G2 Esports’ta forma giyiyor. Takımda dört yıldan fazla bir süredir bulunmasıyla ayrıca kadrodaki en eski oyuncu konumundadır. CS:GO kariyerinde, adıyla özdeşleşmiş birçok olağanüstü performansı bulunmakta. Hala günümüzde çılgın şeyler yapmayı başarıyor.

5. Jame

Jame time” – Onunla özdeşleşen bir cümle varsa o da budur. O, AVANGAR takımında başlayan ve zaten orada harika işler çıkartmış olan; 2019’un sonunda da Virtus.Pro’ya katılmış olan nispeten yeni bir oyuncu. Hatta bazılarının gözünde o “yeni s1mple“. Bu iddia biraz abartılı olsa da hafife alınmamalıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=F2bZWRwAZ90

6. cadiaN

Son zamanlarda Heroic, kendini biraz daha az ön planda buldu. Ancak bu, elinde bir AWP bulunduran cadiaN’ın ne kadar yetenekli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. “cadiaN“, Heroic’in nasıl en üst seviyeye çıkmayı başardığını ve nasıl bu kadar iyi performans sergilediğini gösteren sebepler silsilesinin belirgin bir parçası.

@heroicgg, AWP Lego’da bir ölüm maçı oluşturdu, – çünkü AWP pratiğim için buna ihtiyacım var – sunucuyu favorilerinize eklediğinizden emin olun, haftada birkaç kez orada olacağım.

7. FalleN

Bu oyuncunun sahip olduğu yetenek tartışmaya kesinlikle kapalıdır. Çok uzun bir süredir rekabetçi sahnesinde bulunan FalleN, geçtiğimiz ay MIBR ile olan macerasının sonuna geldi. Daha sonra Team Liquid’e geçmesiyle bir tür “ikinci şans” olanağı yakaladı. Bununla birlikte, SK Gaming’deki görkemli günlerine dönüp baktığımızda bile her zaman çılgın bir yeteneğe sahip olduğuna şahit oluyoruz.

8. JW

Fnatic’te yaklaşık dört yıl geçirmiş olan JW; bu listedeki son derece yetenekli olan bir diğer oyuncu. Takımıyla birlikte son zamanlarda cs_summit 7′de; Virtus.Pro’ya yenilerek birinciliği kıl payı kaçırsa da yine de mükemmel bir sonuç almayı başardı. Özellikle Yarı Final, JW’nin gerçekten ışıl ışıl parladığı bir seriydi.

https://www.youtube.com/watch?v=9foYd3a_gyw

9. Guardian

GuardiaN, eskiden dünyanın en iyi AWP oyuncusu olarak görülüyordu. Ancak bir bilek sakatlığı geçirdikten sonra kariyerinin de uzun olmasıyla birlikte bu ünvanı kaybetti. Slovak oyuncunun profesyonel kariyeri 2008’de Counter-Strike: Source’ta başladı. Ancak en çok Natus Vincere ve FaZe Clan’daki zamanlarıyla ünlü olmasıyla bilinir. 2020’nin başlarında ara vermeye karar vermiş ve Natus Vincere bünyesinde inaktif duruma geçmiştir. Ancak geçtiğimiz günlerde Major kupasına hala aç olduğunu, sunucuya geri dönmeye hazır ve istekli olduğunu belirten bir yazı yayınladı.

10. Skadoodle

Skadoodle, CS:GO’nun yakın zamana kadarki en büyük skandalından (iBUYPOWER) kıl payı kurtuldu. Daha sonra Cloud9‘a katılan Skadoodle, takımıyla birlikte; ELEAGUE Major: Boston 2018 ‘i kazanarak o güne kadar Kuzey Amerika’dan ilk major turnuva kazanan ekip olmayı başarmıştı. Skadoodle, major kupasını kaldırdıktan kısa bir süre sonra profesyonel CS:GO arenasından emekli olmaya karar verdi. Ancak oyuncu, yakın bir tarihte Valorant’a geçiş yaptı ve güncel olarak T1 takımında yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments