1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO Broken Fang Operasyonu Geldi

CS:GO Broken Fang Operasyonu Geldi
2

Uzun zamandır beklenen yeni operasyon nihayet CSGO geliştiricileri tarafından yayınlandı ve Operation Broken Fang artık yayında.

https://twitter.com/CSGO/status/1334617343859650560?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334617343859650560%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.talkesport.com%2Fnews%2Fcsgo%2Fnew-csgo-operation-broken-fang-announced%2F

CS:GO Operasyonunu Nasıl Alabilirsiniz?

Siz de operasyon biletini satın alarak, operasyon görevlerine ve hediyelerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca operasyon kasası ile de operasyon için ödediğiniz fiyatı çıkartabilirsiniz. Operasyon detaylarına buradan inceleyebilirsiniz.

Operasyon Görevleri

Oyuncular, yeni görev kartlarında haftalık görevleri tamamlayarak Broken Fang Coin‘lerini yükseltebilirler. Görevleri tamamlamak size yıldızlar kazandıracak, Battle Pass sahipleri seçtikleri ödüller için harcayabilecekler: yeni bir silah kasası, üç silah koleksiyonu, çıkartmalar, yamalar ve daha fazlasını içerir.

Parçalanmış Ağ Operasyonu‘na benzer şekilde, bu ajanların elmas rütbesine ulaşmak için farklı operasyonlarda bulunmasını gerektirecektir.

Opera Anlik Goruntu 2020 12 04 014005 www.counter strike.net


Yeni Battlegrounds

Yeni işlem geçişi, CSGO’ya bir görünüm değişikliği getiriyor. Geliştirici, sıradan oyun modunda yedi yeni harita ve hücum modunda bir yeni harita “Antik” tanıttı. Valve, rekabetçi harita havuzuna Orman esintisi estetiğini çevreleyen yeni bir harita sunuyor. Yine CS: GO’da bulunan ancak ilk ilk güncellemelerinden sonra çıkarılmış bir CS 1.6 haritası olan de_aztec ile benzerlikler paylaşıyor.

Operasyon Ödülleri

ewewew

Diğer Harita Güncellemeleri

  • Engage ve Apollo Scrimmage, Casual(Basit Eğlence) ve Deathmatch(Ölüm maçı) oyun modlarına eklendi.
  • Frostbite haritası Danger Zone(Tehlikeli Bölge) oyun moduna eklendi.
  • Guard ve Elysion haritaları Wingman(Yoldaş) oyun moduna eklendi.

Daha Fazla Kadın Ajan

CS:GO başlangıçta tamamen erkeklerden oluşan bir ajan kadrosuyla piyasaya sürüldü ve şimdi çok daha çeşitli görünmeye başladı. Yeni güncelleme, üçü kadın olan Cmdr adında yirmi yeni aracı tanıtıyor.

Harita renk paletine benzer şekilde, yeni temsilcilerin kıyafeti oyunun genel amansız ve resmi estetiğine özellikle de Sir kanlı Miami Darryl ve Safecracker Voltzmann‘a yeni bir dokunuş katıyor. SWAT ajanları ve profesyonel ajanlar tüm haritalarda görevlendirilebilir.

Retake Modu Eklendi

Bu hızlı tempolu oyun modunda, Kırık Diş Operasyonu sırasında tüm oyunculara açık olacak olan dört CT‘ye karşı bir bomba bölgesini savunmak için üç oyuncu görevlendirilecek. Oyuncuların her turun başında bir yükleme kartı seçmeleri gerekecek ve 8 turu başarıyla tamamlayan ilk takım kazanacak.

Yeni Skinler ve Stickerlar

Valve, 2020 Operation Broken Fang sürümünde çok sayıda silah görünümü koleksiyonuyla birlikte geri geldi. Control koleksiyonunun mavi-mor tonları, Havoc koleksiyonunun gri donuk tonları ve tozlu serap temalı Ancient koleksiyonu, CS:GO envanterlerinde biraz yer kaplayacak şekilde ayarlandı. Dahası, yeni bir “Metal beceri grubu yama koleksiyonu“, oyuncuların menajerlerinin üniformasının üzerine bir eklenti olarak başarı rozetlerini takmalarına olanak tanıyacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İbrahim
İbrahim
3 yıl önce

Operasyon ödüllerini kendisi mi vericek biz mi seçicez istediğimizi anlayamadım o kısmı