1. Anasayfa
  2. Espor

HenryG Cloud 9 CSGO Oyuncularının Maaşlarını Açıkladı

HenryG Cloud 9 CSGO Oyuncularının Maaşlarını Açıkladı
0

Cloud 9 400.000$ ‘ın üzerindeki devasa kadrosunun dördüncü oyuncusunun Ricky ‘floppy’ Kemery olacağını açıkladı. Bununla beraber kadronun toplam değeri 4.000.000$ civarına geldi.

Floppy; Cloud9’a Ocak ayında ATK’dan katıldı ve şimdi ALEX, mezii ve woxic ile birlikte yeni ‘devasa’ kadroya geçiyor.

https://esporgazetesi.com/among-us-guncelleme-notlari-renk-koru-destegi/

Devasa kadro, Vitality’den 1,65 milyon $ değerinde Alex’in transferiyle başlamıştı. 465 bin $ ‘lık bir anlaşma ile de arkadaşı “mezii” yanına katıldı. Daha sonra 1milyon $ ‘ı geçen bir başka anlaşma ile de kadroya Mousesports’tan Özgür “woxic” Eker 1,365,000 $ ‘lık bir sözleşme ile katılmıştı.

Floppy için yapılan son anlaşma ile takımın toplam değeri 3.870.000 dolara çıkmış bulunuyor. Takım’ın Genel Müdürü ve transferleri planlayan kişi olan Henry  ‘HenryG’ Greer kadroya iki oyuncu daha almayı planlayarak 6 kişilik bir kadro kurmayı hedefliyor. Katılacak iki oyuncu henüz belli değilken takımın değerinin bu yapılacak iki transfer ile birlikte 4.000.000$ ‘ı geçeceği biliniyor.

https://twitter.com/HenryGcsgo/status/1307399633669414912

HenryG, Cloud 9 ‘da bir yönetim görevini üstlendiğinden beri espor transfer anlaşmalarının gelenekselliğini ve donuk doğasını sarsmayı hedefledi. Dört imzalamanın her birinde HenryG, oyuncunun sözleşmesinin uzunluğunu ve bu süre boyunca toplam değerini onayladı. Şimdiye kadar açıklanan dört oyuncunun tamamı üç yıllık anlaşmalara imza attı.

Floppy duyurusundan sonra Greer, Twitter’da Floppy ve Mezii için toplam anlaşma değerinin daha düşük olmasına rağmen (ALEX ve woxic’e kıyasla) her oyuncunun anlaşmasının ayrı ayrı müzakere edildiğini açıkladı.

“Ricky (Floppy), önceki sözleşmesinden bir ücret artışı aldı ve bu, kaldığı her yıl gözden geçirilecek,” diye bitiriyor.

Muhtemelen maaşlar, performans ölçütlerine veya oyuncunun markaya kattığı diğer değere dayalı olarak veya takıma sadakat için teşekkür olarak artabilir.

Greer, Cloud 9 ‘un Genel Müdürü olarak onaylandıktan sonra şunları söyledi:

““Bu takım için planlarım kesinlikle iddialı. Başlamayı planladığımız kadro ve yön üzerinde tam kontrolüm olmadıkça, herhangi bir Genel Müdür rolüne dahil olmayacaktım.”

“C9 bana tüm CSGO hanedanını emanet etti ve dürüst olmak gerekirse bu, herhangi bir kuruluşun uzun zamandır yaptığı en cesur hareketlerden biri.”

HenryG ve Cloud9’un oyuncu anlaşmalarına yeni yaklaşımı, CSGO’da yeni bir trend başlatabilir ve genel olarak esporda , ancak şimdilik tek başına kalmaya devam edecekler gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments