1. Anasayfa
  2. Call of Duty

Call of Duty Londra Kazananı Dallas Empire

Call of Duty Londra Kazananı Dallas Empire
0

Dallas Empire CDL Londra’yı kazandı: final yerleşimleri, sonuçları, önemli noktalarına bir göz atalım.

dallas empire
Dallas Empire

Dallas Empire, CDL London Home Series’in şampiyonu ve bu sezon Call of Duty Ligi turnuvalarını kazanan ikinci takım oldu.

Son iki etkinliğinin yarı final aşamasında eksik olduktan sonra, Dallas Empire sadece bu engeli aşmakla kalmadı, aynı zamanda Büyük Final’de Paris Legion’a karşı da büyük iş yaptı ve üç Ev Serisi’ni kazanan tek takım olarak Florida Mutineers’a katıldı.

cdl call of duty league 2020

Dallas Empire turnuvada tek hakimiyetti, sadece Legion’a karşı 3-0 final galibiyetinde değil, tüm turnuva için geçerli bir galibiyet aldılar. Hafta sonunun ilk maçında ironik bir şekilde Paris’e karşı tek bir harita bırakmıştılar, ancak daha sonra ligin en sıcak takımlarından ikisi olan New York Subliners ve Florida Mutineers’i haritadan süpürmeye devam ettiler.

Dallas Empire, şampiyona çabaları için maksimum 50 CDL Puanı kazandı ve bunları 2020 sıralamasında ikinci sıraya çıkardı . Lejyon 30 puan aldı, zor bir ilk sezon için büyük bir mesafe, Kraliyet Kuzgunları ve Mutineers ilk dörtte yuvarlamak için 20 puan aldılar.

CDL Londra Ev Serisi final yerleşimleri

cdl puan listesi

CDL London Grand Final Özet ve Öne Çıkan Özellikler

cdl london latest score

Bu Büyük Final, Cuma günü CDL Londra‘yı başlatan aynı eşleşmenin bir tekrarıydı ve aynı serideki ilk harita gibi, bu Hackney Yard Hardpoint de benzer şekilde tek taraflı bir olaydı.

Empire’dan çok hızlı ve güçlü bir başlangıç ile onları 100 puanlık bir liderlik yaptığını gördü ve Legion son skor skorunu daha saygın hale getirmek için ralli yapsa da, Dallas için haklı bir tel-tel 250-145 galibiyeti oldu.

Seri daha sonra Gun Runner Search & Destroy’a geçti, bu da daha fazla değilse, ilk harita kadar bir oyunun tersine döndü. İmparatorluk, Lejyonu doğrudan hareket halindeyken boğdu, altı turu için sürdüklerinde sadece bir tur izin verdi ve bu da onları Gun Runner Domination’a giden 2-0 önde bir liderlik için kurdu.

https://twitter.com/CODLeague/status/1284969570013511683?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1284969570013511683%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fcall-of-duty%2Fcdl-london-final-placements-results-highlights-1394563

Üçüncü harita, Paris’in gerçekte hayat gösterdiği ilk oydu, hatta oyunun yarısına kadar güzel bir ipucu oluşturdu. Ancak, Dallas ikinci yarıda yeniden doğma yeteneklerini artırdı ve rakiplerinin üstesinden gelmek için çok fazlaydı. Son skor, 167-134’ü okurken seri zaferini ve İmparatorluk için başka bir şampiyonayı mühürledi.

CDL London Home Series Notları ve skorları

İşte Londra Ev Serisi’nde A Grubu, B Grubu ve Playofflar için notlar ve sonuçlar.

A Grubu Köşebent
B Grubu Braketi
Playoff Braketi
https://esporgazetesi.com/call-of-duty-mobile-sezon-8/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments