1. Anasayfa
  2. Call of Duty

Black Ops Cold War Warzone 1. Sezonu Ertelendi

Black Ops Cold War Warzone 1. Sezonu Ertelendi
cod-warzone-1-sezon
0

Warzone’un merakla beklenen Black Ops Cold War Warzone güncellemesi, dünyanın dört bir yanındaki Call of Duty hayranlarının hayal kırıklığına uğramasına neden oldu.

Warzone’un Cold War’a entegrasyonu için oyunseverler büyük bir heyecan içinde olduğunu söylemek doğru olur. Güncellemenin, ücretsiz oynanabilen oyunlara harita değişiklikleri, yeni silahlar ve yeni modlar dahil olmak üzere bir dizi önemli özellik getirmesi bekleniyordu.

https://esporgazetesi.com/canli-sonuclar/

Oyun yayımlayıcısı Activision, 1. Sezonun 10 Aralık’ta geleceğini açıklamıştı. Ne yazık ki, bu duyuru güncellemenin ertelendiğini ortaya koyuyor.

cold war activision

Warzone’un Cold War Sezon 1’i Ertelendi

Activision’dan canlı bir blog yazısı, Warzone’un Cold War Sezon 1’in ertelendiğini açıkladı. Bu, oynaması ücretsiz oyunun hayranları için son derece hayal kırıklığı yaratan bir haber.

Yapılan açıklamalar ile başlangıç olarak 10 Aralık ilk sezon sürümü için ayarlanmıştı, ancak şimdi bunun yerine 16 Aralık gününü beklemek zorundayız.

Geliştiriciler resmi bir açıklamada şunları söyledi: “Eşi görülmemiş miktarda ücretsiz içerik ve ekipler şu anda hazırlanıyor … bu büyük güncellemeler yeni, ücretsiz içeriği topluluğa sunmadan önce her şeyi tamamlamak için birkaç gün daha ileriye alıyoruz.”

Warzone, piyasaya sürüldüğünden beri tutarlı güncellemeler aldı, ancak hiçbiri Cold War’a entegrasyon kadar büyük olmamıştı. Bunu hayranların duymak istediği bir haber olmasa da, oyunun şık bir versiyonunun yayınlanması daha iyidir.

call of duty war zone

Hayranların heyecan duyduğu ana özellik, güncellemeyle birlikte gelmesi beklenen harita değişiklikleri. Warzone’un haritası, oyunun Mart ayında piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse hiç değişmedi.

Ancak, bu değişiklikleri almamız için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Umarım bu gecikme, geliştiricilere oyunun hayranları için deneyimi iyileştirme zamanı verir.

Cold War Warzone gelişmeleri ilgili en son haberlerle sizi güncel tutacağız, sağlıcakla kalın.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments