1. Anasayfa
  2. Apex Legends

Apex Legends Sezon 5’in son LTM’si Açıklandı

Apex Legends Sezon 5’in son LTM’si Açıklandı
0

Yeni bir Apex Legends sızıntısı, beşinci sezonun son sınırlı süreli modunu ortaya çıkardı ve başka bir gelişmiş LTM gibi görünüyor.

https://esporgazetesi.com/apex-legends-guncelleme-yama-notlari-1-42/

Apex Legends sezonları ilerledikçe, Respawn Entertainment, battle royale’a yeni bir gelişim sağlamak için farklı sınırlı süreler bırakıyor. Geçmişte, oyuncular üçüncü şahıs modu, Dummies Day Out ve hatta Déjà Loot oynayabilirdi.

Beşinci sezonda, yeniden doğmuş fenerlerin olmadığı, vücut kalkan katmanlarının olmadığı evrimleşmiş büküm göz önüne alındığında Silahlı ve Tehlikeli olduk, ve av tüfeği veya keskin nişancı olan yedi silahla sınırlısınız. 

Her ne kadar bazı sızıntılar Shadowfall LTM’nin geri dönebileceğini ve hatta ‘Kamp Ateşi’ şeklinde yeni bir tane bile önerebildi , ancak yeni sızıntılar evrimleşmiş bir bükülme elde eden önceki bir modun geri dönüşüne işaret etti. 

apex legends
Shadowfall’ın Apex Legends LTM olarak geri döndüğü söylentileri var.

ApexUncovered alt dizininde bir sızıntı olan Reddit kullanıcı novalue1998’e göre , Her Zaman Kapanıyor LTM beşinci sezonun son sınırlı süreli modu olan Fortune’s Favor olarak geri dönecek.

Daha önce de belirtildiği gibi, ilk kez 2020 Ocak ayında Grand Soirée’de mevcut olan normal Her Zaman Kapanış sınırlı zaman modu olmaz.

“Yüzük asla kapanmaz. Tüm oyuncular gelişen zırhla ortaya çıkar,” diye açıklıyor sınırlı süreli mod açıklaması. “Hareket halinde kalın, halka yavaşlamaz ve biraz hasar vermeniz gerekir.”

Sızıntı daha önce oldukça güvenilir olmasına rağmen, Kırık Hayalet görevinin sonuna kadar spoiler atıyor olsa da, LTM’nin bir oyununa düşene kadar bir tutam tuzla bilgiyi almaya değer.

Yeniden doğma, beşinci sezon bitmeden önce, Campfire LTM gibi, başka şeyleri sallayabilir ve başka bir şeyi açığa çıkarabilir. Beklemek ve ne olacağını görmek zorundayız.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments