1. Anasayfa
  2. Diğer

109 TL Değerindeki Oyun Ücretsiz Oldu

109 TL Değerindeki Oyun Ücretsiz Oldu
0

Epic Games uzunca bir süredir yaptığı oyun ücretsiz kampanyalarıyla oyuncuları kendine çekmeyi başaran ve oyunculara bir çok olanak sağlayan oyun mağazası. Grand Theft Auto 5,Borderlands: The Handsome Collections gibi uçuk fiyatlara olan oyunları ücretsiz olarak oyunculara sunmuştu. Bu haftanın 109 TL değerindeki ücretsiz oyunu ise Dungeons 3.

Dungeons 3, Epic Games Store üzerindeki oyun ücretsiz olarak indirimi 12.11.2020 saat 19:00’da bitecek.

Dungeons 3

Zindan Lordu, kara elf rahibesi Thalya’nın aklını yeryüzünün sevimli kıskacından çelip onu baş yardımcısı olmaya ikna ederek fetih seferberliğini yer altındaki ininden yönetmenin bir yolunu buldu. Ön cephede Thalya ve onun arkasında kötülüğün birleşmiş güçlerinin desteği ile oyuncular, yeryüzünün iyiliksever canlılarını kesin olarak alt etmek için var olan tüm numaraları kullanmak zorunda kalacaklar!

Dungeons 3 epic

Odalar, tuzaklar ve yapılarla birlikte eşsiz bir yer altı zindanı oluşturarak karanlık yönünü serbest bırak. Orclar, succubuslar, zombiler ve daha birçok alçak yaratık arasından seçim yaparak dünyanın gördüğü en korkunç orduyu ayağa kaldır. Birliklerini kurduktan sonra karanlıklardan çık ve biraz olsun kahramanca, sevimli veya tek boynuzlu olan her şeyi ortadan kaldırdığın yeryüzünün aydınlığında orduna rehberlik ederek toprakları yozlaştır.

Dungeons serisinde ilk kez, rastgele oluşturulan seviyeleri deneyimle. Her oyun oturumu birbirinden farklı olacak ve kötülükle fetheden herkese sonsuz bir eğlence sunacak!

Dungeons 3 Sistem Gereksinimleri

MinimumÖnerilen
İşletim SistemiWindows 7 64 bitİşletim SistemiWindows 10 64 bit
İşlemciIntel Quad Core 2.8 GHz (i7 900 serisi) veya 3.5 GHz AMD (FX 6000 serisi)İşlemciDört çekirdek 3.5 GHz veya üstü (Intel i5 4000 Serisi / AMD Ryzen 3 Serisi)
Bellek4 GB RAMBellek8 GB RAM
Depolama5Depolama5
DirectXSürüm 11DirectXSürüm 11
Ekran KartıAMD/NVIDIA ile en az 1024 MB atanmış VRAM ve Shader Model 5.0 desteği (AMD Radeon HD 7000 serisi, NVIDIA GeForce GTX 600 serisi)Ekran KartıAMD/NVIDIA ile en az 3072 MB atanmış VRAM ve Shader Model 5.0 desteği (AMD R9 300 Serisi ve NVIDIA GeForce GTX 900 Serisi veya daha iyisi)

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments