1. Anasayfa
  2. CS:GO

100 Thieves, CS:GO Sahnesinden Çekiliyor!

100 Thieves, CS:GO Sahnesinden Çekiliyor!
0

Eski profesyonel Call of Duty oyuncusu Matthew “Nadeshot” Haag’ın kurucusu olduğu Kuzey Amerika organizasyonu 100 Thieves, CS:GO kanadını kapatma kararı aldı! Kararın yakında açıklanması bekleniyor.

Geçen yıl Avustralya eSpor organizasyonu Renegades‘in CS:GO kadrosuyla anlaşan 100T, 12 ay boyunca, herhangi bir başarı gösterememesi nedeniyle eleştiriliyordu. Son olarak iki hafta önce ESL Pro League Season 12: NA finaline kadar çıkabilen ekip finalde Brezilya ekibi FURIA‘ya karşı 3-0 gibi kötü bir sonuçla boyun eğmişti!

Kuzey Amerika organizasyonunun CS:GO kanadını kapatma kararı almasının arkasında, son dönemde takımda çıkan krizler olduğu biliniyor. Geçtiğimiz günlerde koç Chet‘in Valorant‘a geçtiğini açıkladıktan sonra takımdan ayrılması ve takımın 3 haftadır koçsuz oynaması takım için ilk krizdi. Takımın başarısızlıkları nedeniyle oyuncuların gelen tekliflere sıcak bakmasıyla kriz gittikçe büyüdü. Ancak organizasyonu bu kararı almasındaki en büyük sebebin 3 gün önce jks‘in Complexity Gaming ile anlaştığı haberlerinin çıkması olduğu söyleniyor.

100 Thieves CS:GO kadrosu:

  •  Aaron “⁠AZR⁠” Ward
  •  Justin “⁠jks⁠” Savage
  •  Joakim “⁠jkaem⁠” Myrbostad
  •  Jay “⁠Liazz⁠” Tregillgas
  •  Sean “⁠Gratisfaction⁠” Kaiwai

Bu olay Kuzey Amerika ekibinin başına ilk kez gelmiyor. 100 Thieves, 2017 yılının sonlarında CS:GO sahnesine ilk kez Brezilya ekibi ile gösterişli bir giriş yapmıştı. Daha sonrasında çıkan krizler nedeniyle, tek bir resmi maç bile yapmadan 1 ay içinde takımı kapatma kararı almıştı.

They still don't understand but soon they will!

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments